Collectief stop5G.be
Nieuwsbrief
19 januari 2022
 

Beste sympathisanten,

Vanaf vandaag en in de komende maanden, kunnen wij vijf rechtszaken aanspannen, waarover u een toelichting vindt in dit document, Prévision financière des possibles recours en justice / Financiële prognose van de mogelijke rechtszaken (in het Frans).

Sommige van deze bezwaarschriften vereisen enorm veel voorbereidend werk en wij zijn klaar om dit te doen, het enige echte obstakel is van financiële aard.

Zoals vermeld in het document hierboven, bedraagt de schatting van de honoraria voor advocaten en de gerechtskosten tussen de 39.000 en 54.000 euro.

Anderzijds heeft het Collectief ongeveer 3000 euro nodig om de lopende uitgaven van dit jaar te betalen (drukken van flyers, stickers en andere, huur van stands, enz.).

Zonder uw financiële steun is het niet mogelijk deze rechtszaken te voeren. Elke bijdrage, zelfs symbolisch, is welkom. Ter herinnering, alle activiteiten van het Collectief worden gedragen door vrijwilligers en het Collectief staat open voor elke nieuwe deelnemer die wil meewerken.

Bankgegevens : Collectif stop5G.be – BE06 0689 3580 7022

Momenteel heeft het Collectief geen enkele reserve, zoals u kan zien in dit bilan financier / financieel overzicht (in het Frans) voor de periode van 14 februari 2021 tot 6 januari 2022 (de vorige balans werd opgesteld op 13 februari 2021).

Het Collectief houdt de rekeninguittreksels (de donaties zijn geanonimiseerd) en de facturen beschikbaar voor elke donateur die ze wil inkijken.

Met vriendelijke groet,
Het coördinatiecomité van het Collectief Stop5G.be
www.stop5G.be
Ledenverenigingen van het Collectief stop5G.be

____
Het archief van de brief
Zich abonneren of uitschrijven